Unghii cu gel – Servicii si preturi – Manichiura

Manichiura cu gel - Mireasa - Nasa 2

Manichiura / Constructie de Unghii cu Gel, Aplicate Tips, Pictura pe Unghie – Servicii si Preturi

Trebuie sa stii ca de fiecare data cand pasesti pragul salonului nostru vei avea parte de o ingrijire atenta a unghiilor si vei putea alege dintr-o paleta larga de tratamente.

Astfel, iti poti infrumuseta aspectul mainilor alegand o manichiura cu gel, o constructie din gel pe sablon, aplicare tips, aplicare gel pe unghie, schimbare forma unghie sau pictura pe unghie.

Dar nu este nevoie sa te opresti aici, pentru ca poti opta pentru o pictura pe unghie falsa sau pentru o pictura pe unghie naturala, ce ofera un aspect deosebit, estetic si intrigant in acelasi timp.

Tot la noi gasesti unghii cu gel aplicat, extensii cu tips si protectii din gel, pentru care oferim intretinere periodica, inclusiv indepartarea gelului. Mai mult, pentru un rasfat total, putem aplica la cerere cristale Swarovski pe unghie naturala sau falsa.

Pe langa aceste servicii realizam intretinere unghii, inlocuire unghie, indepartare unghii false. Este important sa retii ca daca vrei ca unghiile tale sa arate mereu bine ar trebui sa fie intretinute lunar.

Respecta-te si ai grija de unghiile tale, pentru ca detaliile conteaza si poate nu realizezi ce efect irezistibil pot avea degetele tale superb ingrijite invaluind cu eleganta un pahar de sampanie in timpul cinei…

Ingrijirea ungiilor constituie o componenta esentiala in ritualul de ingrijire feminina. Ca si in moda, principalele coordonate in tendinte sunt variabile de la un sezon la altul.

Procesul de tratare a unghiilor presupune o tehnica anume care, daca este aplicata corect si in combinatie cu folosirea unor produse de calitate, va rezolva multe probleme ce pot aparea, precum: pigmentarea nedorita a unghiilor, ruperea acestora ca urmare a folosirii unei tehnici necorespunzatoare de pilire, deshidratarea ca urmare a folosirii unui dizolvant nepotrivit s.a.m.d.

Problemele ce tin de ruperea unghiei sunt adesea ereditare. Evita sa speli vasele fara manusi, aplica crema pentru maini si unghii constant (mai mult decat binevenita in sezonul rece, cand frigul usuca pielea) si nu abuza de dizolvant. Iti poti achizitiona un intaritor pentru unghii sau un tratament care actioneaza chiar si daca este aplicat peste lacul de unghii. Vei fi consiliata, in functie de problemele unghiilor tale, cum sa folosesti intaritorul cu maxima eficacitate, evitand deterioarea lor.

Noile tendinte in materie de tratare a unghiilor au fost acceptate in mod natural de vedete, atat din ratiuni estetice, pentru o prezenta de calitate in cadrul evenimentelor publice, cat si in viata personala, avand in vedere beneficiile care exced latura esteticului, respectiv sanatatea unghiilor. Si aceasta pentru ca evoluam in mod constant, descoperindu-se in permanenta substante si tehnici de ingrijire din ce in ce mai performante, pentru care dam dovada de receptivitate si pe care le adoptam cu celebritate.

Preturi:

Unghii Stiletto 160 lei
Intretinere unghii Stiletto 90 lei
Aplicare tips + gel 90 lei
Constructie din gel pe sablon 120 lei
Aplicare gel pe unghie naturala 70 lei 
Intretine lunara  70 lei 
Intretinere unghii, realizate de alta persoana  80 lei 
Indepartare unghii false  25 lei 
Inlocuire unghie  8 lei 
Pictura pe 2 unghii  10 lei 
Pictura pe 4 unghii  19 lei 
Pictura pe toate unghiile  25 lei 
French paiete  10 lei 
French in 2 culori  10 lei 
Culoare gel pe toata unghia  8 lei 
Cristale Swarovski 1,5 lei 
Schimbare forma unghie  17 lei 
– de la rotund la migdalat  
– de la rotund la ascutit   
– de la patrat la rotund   
– de la patrat la ascutit   
– de la ascutit la rotund   
– de la migdalat la rotund   

Constructie din gel pe sablon 5.2

Gel pe unghie naturala 9

Unghii cu gel 5

unghie naturala